Uncategorized

Äänikirjat

Juttu sisältää affiliate-linkkejä, ne on merkitty *-merkillä.

Ne jotka minut tuntevat, tietävät että tykkään multitaskata. Joskus varmaan vähän liikaakin. Kun maalailen, lenkkeilen koiran kanssa tai ajan pitkiä matkoja autolla, se on samalla mitä loistavinta aikaa käyttää itsensä kehittämiseen eli kuunnella kirjoja! Kävelylenkitkin ovat muuttuneet pidemmiksi, kun kuulokkeissa on hyvä äänikirja. Olen nyt muutaman kuukauden käyttänyt *BookBeat äänikirjapalvelua. Äänikirjapalveluita on monia ja olen kokeillut suurinta osaa. Päädyin BookBeatiin sen hyvän käyttöliittymän ja monipuolisen valikoiman vuoksi.

Monesssa hommassa aika kuluu rattoisammin, kun kuuntelussa on mielenkiintoinen äänikirja.

BookBeat Basic -paketti maksaa vain 9,90 €/kk ja sillä saa kuunnella 20 tuntia kuukaudessa mitä tahansa kirjoja. Tämä tuntimäärä riittää aika pitkälle, mutta jos se tulee täyteen niin paketin saa saman tien päivitettyä BookBeat Premiumiin. Premium maksaa 16,90 €/kk ja sillä on rajaton kuunteluaika. Aloitan kuukauden yleensä Basicilla ja päivitän sen Premiumiin jos kuuntelen joku kuukausi enemmän äänikirjoja. Jos päivitän sopimuksen kesken kuukauden, niin maksan vain erotuksen kalliimmasta paketista. Helppoa ja vaivatonta, eikä tarvitse maksaa ylimääräistä!

BookBeatissa on laaja valikoima kirjoja, yli 200 000 kpl. Näistä kyllä löytää lukemista ja sovellus antaa suosituksia sen perusteella, miten on arvostellut kuunneltuja kirjoja. Tämä on hyvä ominaisuus, sillä joskus saattaa löytää puolivahingossa hyviä kuunteluelämyksiä!

Tutustu kaksi viikkoa äänikirjojen maailmaan veloituksetta kaksi viikkoa! *Tämän linkin kautta pääset testaamaan BookBeat-Premiumia ilmaiseksi. Voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana! Huom. Tarjous kokeilujaksosta koskee vain uusia BookBeatin käyttäjiä.

Minun kirjasuositukset:

Tykkään kuunnella elämänkertoja, yrittäjätarinoita (etenkin naisyrittäjistä) tai itsensä kehittämiseen liittyviä kirjoja. Tässä muutama minun suosikki-äänikirja BookBeatissa:

  • *Vastoinkäymiset ympärilläni – Thomas Erikson: Idiootin ympärilläni kirjan kirjoittajan kirja siitä, miten vastoinkäymisiä kannattaa käsitellä. Hyvin havainnollistettu, helppotajuinen ja hauska. Kirjan opit on helppo viedä käytäntöön (kun muistaa…), vastoinkäymiset kun kuuluvat väistämättä ihmiselämään. Tämän avulla havahtuu ehkä positiivisempaan asenteeseen ja kääntämään vaikeudet voitoksi.
  • *Aavikon Kukka – Waris Dirie/Kathleen Miller: Tositarina huippumalli Waris Dirien matkasta Afrikan aavikolla elävästä paimentolaisesta huippumalliksi ja ihmisoikeustaistelijaksi. Hurja tarina periksiantamattomuudesta ja elämänmuutoksesta. Mielenkiintoinen kuvaus rankasta paimentolaiselämästä ja ihmisten ajatusmaailmasta. Waris Dirien tarina on inspiroiva kertomus rohkean, nuoren tytön vastoinkäymisistä kohti voittoa unohtamatta omaa arvomaailmaa.
  • *Einari – Antti Heikkinen: Einari Vidgrenin elämänkerta ja tarina Metsäkoneyhtiö Ponssen Oyj:n synnystä. Tämä kirja vain pitää kuunnella, se on erittäin hyvin kirjoitettu ja luettu kirjoittajan itsensä lukemana. Itseäni näin itäsuomalaisena ilahdutti, että repliikit on luettu savolaisittain. Täytyy kyllä tutustua muihinkin Antti Heikkisen kirjoittamiin elämänkertoihin!
  • *Minun tarinani – Michelle Obama: Tämä kirja on saanut suosiota todella paljon, eikä ihme. Se on mielenkiintoinen tarina Yhdysvaltojen entisen presidentin puolisosta. Kirjan avulla pääsee kurkistamaan hieman Valkoisen talon kulissien taakse ja se havainnollistaa miten paljon presidentin virka vaikuttaa koko perheeseen. Presidenttipari vaikuttaa lämminhenkiseltä ja he tekivät paljon parannuksia tasa-arvoisuuteen ja tukivat terveellisempiä elämäntapoja.
  • *Sophia Kinsella – Himoshoppaaja: Joskus vain tarvitsee hömppäkuuntelemista 🙂

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *