DIY, Kauneus ja hyvinvointi

Banaanikasvonaamio

Älä heitä ylikypsää banaania roskikseen, vaan tee siitä luonnonmukainen kasvonaamio! Banaani hellii etenkin kuivaa ja epäpuhdasta ihoa, sillä sillä on on antiseptisiä ja tulehduksia lieventäviä vaikutuksia. Tällä ohjeella saa helposti kasvonaamion, joka on tehokas mutta ei sisällä yhtään haitallista kemikaalia.

Kasvonaamio syntyy hetkessä. Muussaa vain banaani ja sekoita loput aineet. Tästä seuraavasta ohjeesta tulee reilusti kasvonaamiotarpeita, ainakin kahdelle. Tätä ei kannata juurikaan säilöä, vaan se täytyy käyttää tuoreena.

OHJE

  • 1/2 banaani
  • n. 1 rkl kaurahiutaleita
  • 1 tippa Cedarwood eteeristä öljyä
  • 1 tippa Ylang Ylang eteeristä öljyä

Anna naamion vaikuttaa niin kauan että se kuivuu iholle, noin 20 minuuttia. Pese sitten vedellä ja laita ihonhoitotuotteet, nauti pehmeästä ja tasaisesta ihosta!

Tehostin vaikutusta eteerisillä öljyillä. Seetripuun valitsin, koska se on aivan loistava minun iholle ja hiuksille. Se rauhoittaa ja tukee hyvinvoivaa ihoa. Valitsin Ylang ylangin, koska se on toinen loistava tuote ihonhoitoon. Myös tuoksu on aika huumaava. Minulla oli uutuustuote Ecuadorin Ylang ylang, tuoksu ei ole ihan yhtä makea kuin perinteisessä. Tämän naamion tuoksukombo oli kyllä aivan mahtava!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *