Kauneus ja hyvinvointi

Beauty Garden KaunisKorennossa

Kävin tässä taannoin taas KaunisKorennossa Jyväskylässä rentoutumassa ja hoitamassa kroppaa. Viimeksi Minna teki Like a Dream -suklaakasvohoidon, josta löydät juttua täältä. Tällä kertaa otin hoidon nimeltä Lumoudu Puutarhasta, jossa käsitellään koko kroppa. Oli muuten ensimmäinen kerta kun kävin tällaisessa kokovartalohoidossa ja tykkäsin kyllä. Lumoudu Puutarhasta-hoito tehdään ranskalaisella Beauty Gardenin luomukosmetiikkasarjan tuotteilla. Keskivertoa paremman tästä brändistä tekee se, että raaka-aineet kasvatetaan omilla luomupuutarhoilla Auriacissa ja sato kerätään käsin. Tämän lisäksi myös tuotteet tehdään itse satokauden mukaan. Aika ainutlaatuista!

Hoito alkoi lämpimällä yrttijalkakylvyllä, jossa oli kamomillaa. Join samalla kupillisen detox-teetä, joka auttoi rentoutumaan heti alkuun. Hauskaa oli, että tässä teessä liotetut kamomillat oli jalkakylvyssä. Taatusti myrkytön jalkakylpy mitään hukkaan heittämättä!

Jalkakylvyn jälkeen talven kuivattama iho sai punajuurikuorinnan ja hieronnan villiporkkanaöljyllä. Sitten kasvojen vuoro ja puhdistus kamomillaöljyllä. Myös kasvot kuorittiin punajuurikuorinnalla sekä pähkinäkuorinnalla. Sitten hieronta mesiangervoöljyllä ja lopuksi mustaherukka-kehäkukkananaamio. Vaikutusajan jälkeen kasvoille tuli virkistävä piparminttu-nokkosvesi ja päivänkakkaraseerumi ja porkkanavoide. Huh mikä hoitosetti! Tämän jälkeen iho oli kyllä hoidetun oloinen ja olo oli muutenkin oikein. rentoutunut. Kaikki tuotteet tuoksuivat miedolle ja puhtaalle. Siinä kun hoitopöydällä pötkötteli, niin ajatukset meni väkisinkin kesään ja kukkapelloille.

Suosikkini näistä oli kyllä mustaherukka-kehäkukkanaamio. Niin hyvä tuoksu, ettei sitä voi tässä kuvailla! Oli kyllä koko rahan eli 129 €:n ja lähes kahden tunnin edestä hyvinvointia, jonka vaikutus kestää pitkään. Mielestäni hinta on edullinen tuohon kokonaisuuteen nähden. Kannattaa siis varata aika tällaiseen koko vartalon hemmotteluun, klikkaa KaunisKorennon ajanvaraukseen tästä.

Redbeans Gold kahvipavut -40%

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *