DIY, Kauneus ja hyvinvointi

Hemmotteleva käsihoito kotona

Kädet alkoivat olla aika kuivat ja kynsinauhat repsottivat, joten kokeilin pientä spa-hetkeä kotona tekemällä käsihoidon itselleni. Aloitin käsihoidon laittamalla haaleaa, vähän kädenlämpöä lämpimämpää vettä kulhoon, raastoin siihen vähän palasaippuaa ja liotin käsiä n. 10 min.

Käytin Youn Livingin Valor palasaippuaa. Valor on 100 % luonnolllisia kasviainesosia sisältävä tuote, jossa on mm. ihoa hoitavaa olibaanihartsiöljyä. Liotusveteen voi laittaa myös ripauksen merisuolaa, joka auttaa pitämään ihon kimmoisampana.

Liotuksen jälkeen laitoin kynsinauhoille itsetehtyä kynsiöljyä, joka sisältää oliiviölyä, eteerisiä öljyjä ja sahramia. Tämän jälkeen, kun kynsinauhat olivat pehmenneet, työnsin kynsinauhoja taaksepäin appelisiinipuutikulla.

Sitten kuorinta. Sekoitin kookosöljyä ja sokeria tahnaksi ja hieroin sitä käsiini. Kävin huolellisesti läpi käsien ihon, erityisesti kuivat kohdat ja kynsinauhat.

Kuorinnan jälkeen pesin kädet vielä Valor palasaippualla, koska ne jäivät aika rasvaiseksi kookoksen jälkeen. Lopuksi vain rasvaus ja käsien iho voi taas paremmin! Käytin rasvaamiseen Young Livingin Genesis käsi- ja vartalovoidetta. Tämä on kosteuttava ja tasapainottava voide, joka sisältää mm. kookosöljyä ja eteerisiä öljyjä. Lisäsin voiteeseen vielä tipan Laventeli eteeristä öljyä, joka on hyvä ihoöljy ja tuo hyvää mieltä.

Tämä oli aika helposti ja nopeasti tehtävä käsihoito. Käsien iho tuntuu selvästi kosteutetummalta ja iho tasaisemmalta. Suosittelen tätä pientä spa-hetkeä vaikka kiireisen työpäivän jälkeen tai muuten vaan itsensä hemmotteluun!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *