Kauneus ja hyvinvointi, Yleinen

Lopeta suorittaminen ja ala elää!

Artikkelissa mainittu koulutus on saatu ilmaiseksi blogiyhteistyön kautta. Käyttämällä jutun lopussa olevaa Ale-koodia, saat verkkokurssista 10 % alennusta ja minä saan pienen palkkion tästä. Win-Win!

Kun alkaa oikein tosissaan miettimään otsikkoa, niin se laittaa todella ajattelemaan. Nykypäivän kiireisessä maailmassa sitä ajautuu helposti tilanteeseen, jossa yrittää vain suoriutua päivän tehtävistä. Aivot ovat lähes koko ajan autopilotilla eikä itsekään ymmärrä hidastaa tahtia, vaikka kroppa ja mieli sitä vaatisivat. Päivät, viikot ja kuukaudet koostuvat töiden, kotitöiden ja (toivottavasti) harrastuksien suorittamisesta. Ystävienkin tapaaminen jää helposti muiden kiireiden jalkoihin. Nauttiiko kukaan tällaisesta? Tuskin, mutta sitä voi olla liian rutinoitunut elämän suorittamiseen että huomaisi tai tekisi asialle jotain.

Aivot, tuo kaikkia toimintoja ohjaava yksikkö, eivät kestä jatkuvaa ylikuormittumista ja raja tulee joskus vastaan. Toisilla nopeammin kuin toisilla, mutta kenenkään aivot eivät kestä jatkuvaa ylikuormitusta. Eikö olisi hyvä höllätä viimeistään siinä vaiheessa, kun tekeminen ei tunnu enää kivalta, kun perhesuhteet ja suhde omaan itseen alkaa kärsiä? Minullakin alkoi tuossa jokin aika sitten olla vähän liikaa vauhtia. Joskus elämässä tietysti on kiireisempiä aikakausia, mutta jos se jää jatkuvaksi tilaksi, niin asialle olisi hyvä tehdä jotain ajoissa. Olen yhden läheltä piti-tilanteen myötä oppinut kuuntelemaan enemmän itseäni ja tunnistamaan milloin liika on liikaa. Nyt siis havahduin ajoissa, että alkaa mennä liian lujaa. Sattuipa saman aikaan hyvä tuuri, kun juuri sillä kaoottisimmalla hetkellä tarjoutui mahdollisuus osallistua NITAS Terapia-, koulutus- ja työnohjauspalveluiden uudelle kurssille; Lopeta suorittaminen – Aloita tutustumismatka aitoon itseesi.

Lähdin tälle neljän viikon kurssille vähän takki auki, vailla ennakko-odotuksia. Heti alussa teemana oli Suorittamisesta luopuminen ja hetkeen pysähtyminen. Tämä osui ja upposi heti. Teemat sisältävät tehtäviä sekä lyhyen luennon, jolle on helppo löytää aika kiireisemmässäkin arjessa. Nämä luennot sisälsivät hyvin käytännönläheisiä ja herätteleviä asioita siitä, kuinka asioihin ehkä kannattaisi suhtautua. Luennoista sai hyviä ahaa-elämyksiä ja auttoivat saamaan ajatuksia järjestykseen ja tasapainoon. Teemoja tukevat tehtävät auttoivat myös miettimään, kuka minä oikeasti ja mitä minä oikeasti haluan. Tämä prosessi jatkuu varmasti pitkään (koko elämän?), mutta sain paljon hyviä työkaluja elämän työkalupakkiin!

Jos tuntuu, että alkaa mennä vähän liian lujaa, on muuten vain hukassa tai haluaa kehittää itseään entistä paremmaksi, kannattaa ehdottomasti ottaa osaa verkkokurssille. Kurssille on helppo osallistua ja siitä voi saada paljon ajatuksia ja näkökantaa omaan elämään, eikä edes maksa paljoa. Sekä tietysti tärkeimpänä: oppii tuntemaan itsensä paremmin ja tunnistamaan omia mielialoja. Omasta kokemuksesta voin suositella tätä Lopeta suorittaminen – Aloita tutustumismatka aitoon itseesi -verkkokurssia. Oli todella ajatuksia herättävä ja asiat oli kerrottu siten, että ne on helppo tajuta ja löytää havaintoja ihan omasta arjesta. Jälkikäteen huomasin, että kurssista jäi myös alitajuntaan paljon asioita. Sitä alkaa huomaamattaan jäsennellä ajatuksiaan enemmän oikeaan, itseä arvostavampaan suuntaan. Kurssimateriaali on käytössä vielä 3 kk ostamisen jälkeen, joten aiheisiin pystyy palaamaan vielä jälkikäteenkin.

Klikkaa itsesi tästä verkkokurssille, lopeta suorittaminen ja opettele arvostamaan itseäsi. ♥ Koodilla PAREMPAA saat vielä 10 % alennusta! Tämä koodi on voimassa 30.9.2021 saakka.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.