DIY, Sisustus

OleleeBox – DIY yllätyslaatikko

*Marraskuun 2021 OleleeBox saatu ilmaiseksi blogijuttua varten. Lopussa ale-koodi Oleleen verkkokauppaan!

Tekisikö mieli tehdä jotain DIY-juttuja, mutta et keksi mitä? Tilaa OleleeBox! Yllätysboksissa tulee kodin sisustukseen tai esineisiin liittyvä yllätysboksi, joka sisältää kaikki tarvikkeet ja ohjeet. Nuo tarvikkeet ovat tee se itse-jutuissa oma lukunsa. Tarvitset metrin juuttinarua, mutta sitä pitää ostaa 10 m jne..  Ja kohta paikat tursuaa tavaraa. OleleeBox:ssa on mukana juuri ne tarvikkeet, joita tarvitset tehdäksesi DIY-jutun. Jes! Perustarvikkeet, kuten saksia ja teippiä ei ole mukana, mutta näitä löytyy varmasti myös kodista, jossa ei niinkään harrasteta käsitöitä. 

Marraskuun boksi saapui Matkahuollon pakettiautomaattiin. Avasin paketin heti kun sain sen käsiini ja voi miten kaunis, luonnonmateriaaleja täynnä oleva paketti siellä olikaan! En siis tiennyt etukäteen mitä siellä on, koska nämä ovat yllätyspaketteja.

Marraskuun DIY-boksin aiheena oli kuusi-seinäkoriste. Oikein ajankohtainen, koska joulukin on tulossa. Paketista paljastui kaikki tykötarpeet kuusen tekemiseen sekä ohjeet. Ohjeet olivat todella hyvät ja selkeät. 

Erityisen hyvää ohjeissa oli se, että siinä oli kerrottu senttimäärät esimerkiksi narujen pituuksille. Eipä tarvinnut itse mittailla ja arpoa, miten pitkät pätkät narua voi käyttää. Tekeminen oli helppoa ja onnistuu varmasti myös aloittelijaltakin. Silti omaa luovuutta oli mahdollista käyttää kokoamalla kuivakukkakimppuja ja asettelemalla niitä haluamallaan tavalla. 

Tämä kuusi oli mukavaa iltapuhdetta ja pääsi heti seinälle. En olisi kyllä itse keksinyt tehdä tällaista kuusta, puhumattakaan että olisin alkanut hankkia tarvikkeita siihen. Boksi on oikein nerokas idea käsityöihmiselle! Kun ripustin kuusen seinälle, tuli heti mieleen että tästähän saa myös tehtyä joulukalenterin! Koristeiden sekään vain numeroituja paperipussukoita ja pieni ylläri tai vaikka tsemppilause joka päivälle, niin DIY-joulukalenteri on siinä. Tämä on myös loistava lahjaidea, joka ilahduttaa saajaa pitkään. Rakas joulupukki…

Tilaa oma OleleeBox vaikka jo tänään! Käytä koodia Jonna20 niin saat 20% alennusta koko verkkokaupan valikoimasta, myös alennetuista tuotteista. OleleeBox tilausvaihtoehtoja on aina yhdestä kuukaudesta kestotilaukseen. Kannattaa kokeilla, ihastut varmasti! Verkkokaupassa on myös muitakin tuotteita tarjolla, mm . sisustustuotteita, koruja, kursseja.. Kaikki tuotteet ovat suomalaisten naisyrittäjien tuotteita ja tietysti Suomessa valmistettuja. Täältä ostamalla tuet siis samalla suomalaista yrittäjyyttä, hienoa!

Pssst.. Kuulin huhuja, että nyt tilattavaan joulukuun boksiin olisi tulossa huippusuosittua kehyskudontaa. Tämä tekniikka on vielä minultakin kokeilematta, nyt pääsisi näppärästi testaamaan tätä modernia käsityötekniikkaa!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *