Kauneus ja hyvinvointi

Päivän marjat purkista

*Juttu sisältää affiliatelinkin ja alekoodin.

Olen marjojen suurkuluttaja ja syön pääsääntöisesti kotimaisia marjoja. Tietysti. Jokainen varmasti tietää marjoista saatavan hyödyn, kun ne ovat osana monipuolista ruokavaliota. Marjoja täytyy nauttia joka päivä, tai vähintään säännöllisesti, että niistä saadaan täysi hyöty. Tätä voi verrata vaikka kuntosalilla käyntiin; yksi kerta ei vielä kanna kovin pitkälle, mutta säännöllisellä käynnillä kunto kohenee ja mieliala paranee. Joskus on kuitenkin haastavaa saada päivittäinen marjasuositus täyteen, joten olin hyvin kiinnostunut kun kuulin ensimmäisen kerran Roberts Berrien juotavista marjoista.

Tiesitkös sitä, että suurin marjoista saatava hyöty ei ole vitamiinit vaan polyfenolit? Minulle tämä oli uutta tietoa ja Roberts Berrien sivuilla on kerrottu mielenkiintoista tietoa polyfenoleista ja marjoista. Meillä on siis todellista superfoofia metsät pullollaan, mutta miksi ostaa purkkimarjoja kaupasta? Siksi, että aina niitä ei ehdi poimimaan tai yksinkertaisesti ei ole säilyttämistiloja marjoille. Itse sain erittäin käytännönläheistä kokemusta säilyttelyongelmasta, kun tänä syksynä talossani alkoi putkiremontti. Ei siellä voi asua muutamaan kuukauteen saati pitää mitään pakastimia päällä, joten ei oikein pysty lähtemään marjametsään keräämään talvivarastoja.

Reissaan myös paljon, joten marjojen kuljettelu on vähän hankalaa. Purkkimuodossa ne saa kätevästi sujautettua matkalaukkuun, reppuun, autoon tai vaikka (isoon) käsilaukkuun. Jos alkaa energia loppumaan, niin hätäapuna kansi auki ja marjajuoma suuhun!

Parasta tässä marjajuomassa on se, että koostumus ei ole niin lirua mitä ”normaali” mehu on. Näissä juomissa on oikean marjan tuntua ja sitä ne ovatkin; suoraan Pohjolan metsistä. Hauskana yksityiskohtana purkkeihin on laitettu niiden sisältämien marjojen kappalemäärä. Näiden mehujen marjat tulevat pohjoisen maaperästä, koska lyhyen kesän aikana marjat muodostavat runsaasti polyfenoleja eli väriaineyhdisteitä. Eli mitä enemmän värejä, sitä enemmän polyfenoleja! Nämä polyfenolit suojaavat marjoja esimerkiksi sääolosuhteilta, mutta ovat myös meille hyväksi, sillä ne ovat voimakkaita antioksidantteja.

Roberts Berrieltä eri pakkauskokoja; joko kerta-annoksina purkeissa tai kätevillä hanapakkauksissa. Saatavilla on kerta- tai kestotilaus. Jälkimmäisellä tavalla saat varmasti päivittäisen marjasuosituksen kuntoon. *Koodilla PAREMPAA.FI saat vielä alennuksia, kun syötät sen ostoskoriin. Tästä ostoksille!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *