Sisustus, Yleinen

Päiväni sisustusmyyjänä

thumb_IMG_4990_1024.jpg

Kuopiossa Kauppakeskus Minnassa  on menossa Pop Up Kuopio -tapahtuma. Savo Living pitää siellä Sohvia, sisustusta & saippuaa -nimistä sisustusmyymälää, jossa on tarjolla kotimaista designia. Tuotteita on muun muassa toimittanut Hakola, Studio Smoo, 1kertaa2 ja Himmee. Suunnittelijakollegallani oli tarvetta tuuraajalle ja minulla aikaa, joten menin muutamaksi tunniksi pitämään myymälää pystyssä.

Asiakkaita kävi mukavasti ja suomalainen muotoilu selvästi kiinnosti ihmisiä. Myös itse pop up -tapahtuma koettiin hyväksi piristykseksi näin syksyn keskelle. Aika moni kivijalkamyymälä on lopettanut varsinkin keskustan alueelta, niin on kyllä mukavaa, että tällaisia tapahtumia järjestetään. Mielestäni sisustustuotteet tarvitsevat sen livenä näkemisen. Materiaalituntu, koko ja väri hahmottuvat paremmin vain koskettaessa ja katsoessa esinettä. Onhan tämä myös aloittavalle yrittäjälle hyvä tapa testata, minkälainen kiinnostus tuotteisiin tai palveluihin on. Valokuvaaminen jäi hieman hätäiseksi, koska asiakkaita tuli aika tasaisena virtana. Hyvä niin! Mutta tässäpä muutama kuva myymälästä ja omista lempparituotteita.

thumb_IMG_4981_1024.jpg
Muoto2: Kiekko -seinäkello, Farö: Lankku -leikkuulauta/tarjoilualusta.

Mustaan Kiekko -seinäkelloon voi piirrellä liidulla vaikka omat kellonajat. Juuri tällaisesta muunneltavuudesta minä pidän. Esineeseen ei kyllästy nopeasti, koska sitä voi muunnella. 

thumb_img_4983_1024
Teemu Järvi Illustrations: Forest Greetings -julisteet, Hakola: Allen tuoli.

Teemu Järven eläinjulisteista oli myös ihotatuointeja. Itikkatatuointi oli kyllä hupaisa! Harmi kun jäi kuva ottamatta, mutta käykää katsomassa sitä myymälässä 🙂 Allen tuoleista on saatavilla myös black edition -mallisto. Puuosat olivat siis mustia ja näyttivät kyllä tyylikkäille.

thumb_img_4985_1024
Rå: muki, leipälautanen, minikuppi, tarjoilukulho ja alunen palasaippualle, taustalla Studio Smoo: Marmoreal -kuppi ja alunen, Poiju -voiveitsi.

Käsintehdyt astiat ovat kaikki uniikkeja. Pidin niiden elävästä pinnasta ja maanläheisestä sävystä.

thumb_IMG_4987_1024.jpg
Muoto2: Pala -leikkuulauta ja Laine -tarjoilualusta, Hakola: Round sohvapöytä, Mattokeskus: matto.

Pieni leikkuulauta oli ehdoton ykkössuosikkini. Siihen varmaan vaikuttaa vahvasti se, että tarvitsen sellaisen. Pala-leikkuulaudassa on myös kiva valkoinen komposiitista tehty yksityiskohta ja kauniisti näkyvät puunsyyt. Laine -tarjoilualusta näytti upealta. Juttelin erään ruokabloggaajan kanssa ja hän mietti juurikin tätä tarjoilualustaa ruokakuviin. Mielessäni näin heti herkulliset sushikuvat!

thumb_img_4988_1024
1kertaa2: luomukeittiösaippua ja Tikki -keittiöpyyhe.

Luomukeittiösaippua yllätti tuoksullaan. Tummanpuhuva saippua tuoksui raikkaalle sitruunalle.

thumb_IMG_4997_1024.jpg
Hakola: Lippa -seinähylly, Anna Pirkola: Bounce -seinäryijy.

Lipassa oli kiva idea, sisälle voi kätkeä kauniit aarteet (tai vaikka avaimet) ja se näyttää hyvältä auki tai kiinni ollessa. Bounce -seinäryijy oli pieni, mutta todella näyttävä. Pidin kovasti sen suurista punoksista ja pitkänä liehuvista ”villapäistä”.

thumb_IMG_4980_1024.jpg
Hakola: Cozy -sohva, Riippu -hylly  ja ruukut.

Riippu -hyllyä olen himoinnut jo kauan keittiööni. Siinä olisi ihana kasvattaa omia yrttejä, joita voisi tuoreeltaan napata ruoanlaittoon. Päädyin kuitenkin hankkimaan Markslöjdin Tray -valaisimen, joka oli varmaankin järkevä hankinta kun ajattelen olematonta viherpeukaloani.

Kaiken kaikkiaan oli tosi kiva päivä pop up -kaupan myyjätätinä. Sohvia, sisustusta ja saippuaa on auki vielä 8.10 asti Kauppakeskus Minnan toisessa kerroksessa. Kannattaa käydä katselemassa, mitä kaikkea kivaa sieltä löytyy. Kuulin huhua ja näin somesta, että tuolla pop-up myymälässä kaikki esillä olevat Hakolan mallikalusteet ovat vielä -30 % alennuksessa pop upin sulkemiseen asti!

14536514_10154649961849216_1795176384_o.jpg
Kuva: Hakola.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.