Yleinen

Photarilla leikkimistä

Tässäpä välillä jotain muuta kuin remonttia. Olen innostunut muokkailemaan omia valokuvia joihin liitän ajatelmia, joita olen bongaillut milloin mistäkin. Nyt kun on olen Photoshopilla vääntänyt kaikennäköistä opiskellessa ja töissä, niin omaksi ilokseni aloin tekemään näitä kuvia. Parhaimmat päätyvät sitten uuden asuntoni seinälle, saa ainakin juuri sellaista taidetta kuin itse haluaa. Sitten kun kuvat ovat vielä matkoilta, niillä on paljon enemmän tunnearvoa ja tuovat muistoja mieleen.

Alla kuvagalleria alkuperäisestä kuvasta ja lopputulemasta.

Tämä kuva on otettu ainakin neljä vuotta sitten kun vietin kesän Fuengirolassa. Kävimme ystäväni kanssa Gibraltarilla ja päivävisiitillä ja kuva on sieltä tai jostain matkan varrelta. Samaisen ystävän kanssa ollessani Australissa pari vuotta sitten, bongaamani Oscar Wilden lausahdus sopi mielestäni loistavasti tähän!

Myöskin jostain päin Gibraltaria samalta reissulta. Kuvassa pojotan minä, kun kiipesin jollekkin hiekkanyppylälle. Alkuperäinen kuva on otettu kaukaa huonolla kameralla, kuten jokainen sen varmasti havaitsee. Kohtalaisen suttuinen kuva, mutta sopivilla filttereillä ja kikkailuilla siitä tuli aika siisti. Tämä tuli yksi päivä lopputulemana siitä, kun koin taas maailmantuskaa kaikesta maailmalla tapahtuvista asioista, rasismista, valittamisesta…

Kuvan olen ottanut kamerapuhelimella kolmisen vuotta sitten kun olin Balilla opiskelijavaihdossa. Tästä kuvasta pidän suuresti muokkaamattakin. Balilla ollessa Kutan turistirysärannalla tuli katsottua monta upeaa auringonlaskua. Tämä on näpätty sellaisella kertaa kun olin vähän myöhässä menossa sinne. Skootteria parkkeeratessani näppäsin hätäpäissäni kuvan ja siitä tuli parempi kuin hyvä! Jotenkin tämän kuvan tunnelmaan sopi Beatlesin Let it be -biisiä mukailevat sanat. Tästä saa aika monitulkinnallisen. Tämä tulee päätymään seinälle, täytyy vaan vielä tunnustella pitääkö värejä hieman hillitä ja teksin sijoittelua muuttaa.

Selfie omista 30v-juhliin valmistumisen tiimoilta. Olen järjestänyt useampana vuotena Halloween-naamiaiset ja näiden teemana oli Mardi Gras. Halloween on paras juhla vuodesta (se että olen syntynyt silloin, ei ole mitään tekemistä asian kanssa 😀 )! Silloin tulee katsottua aina myös Tim Burtonin Nightmare Before Christmas-elokuva, joten pakkohan se oli saada Jack Skellingtonin lausahdus yhteen omaan tekeleeseen. Kasvoihin jätin vähän kulmikkaat reunat, mutta omaan silmään näytti paremmalta kuin pehmennetyt reunat. Tätä oli hieman hankala käsitellä kun laatu on niin huono, on vielä etukameralla otettu. Leuan ”verinaarmu” tuli peitettyä vähän hätäisesti, mutta itselle kiva kun osaa spotata sen kohdan. Oli nimittäin oma operaationsa tehdä noita haavoja ja vielä enemmän pestä niitä pois… Naamio on muuten rautainen ja peräisin Venetsiasta. Äitini ja tätini ostivat sen minulle turistioppaan palkkioksi, kun olin heidän kanssaan Italiassa. Päätin jo silloin, että kun täytän 30, tuo naamio tulee kuulumaan naamiaisasuuni. Siitähän se idea sitten lähti!

Voi olla, että myöhemminkin tulee vielä Quotes-kuvien postausta 😉

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.