Kauneus ja hyvinvointi

Raindrop ja Sensate

Kävin taas minun luottokauneushoitolassa KaunisKorennossa Jyväskylässä. Tai oikeastaan tämä on enemmän kuin pelkkä kauneushoitola, sillä Minna on myös kokenut fysioterapeutti. Katso alta KaunisKorennon lyhyt esittelyvideo.

Tällä kertaa otin KaunisKorennon uutuuden: Raindrop-hoidon. Raindropissa olen käynyt kerran aikaisemminkin, siitä ja hoidosta voit lukea enemmän täältä. Raindrop on aromaterapiahoito, jossa öljytipat tiputetaan selkärangan päälle kuin vesipisarat. Öljyt tuodaan kehoon myös jalkapohjien kautta Vitaflex-tekniikalla. Kehossa on tunnettuja Vitafex- eli refleksipisteitä yli 1000 ja näiden kautta saadaan mm. avattua jännitteitä ja tukoksia sekä tasapainotettua mieltä ja kehoa. Eteeriset öljyt vahvistavat vaikutuksia ja tämän hoidon tuoksumaailma onkin upea.

Tähän rentoutushoitoon toi lisämaustetta Sensate 2 -syvärentoutuslaite. Tämä ei kuulu perinteiseen Raindrop-hoitoon, vaan on veloitukseton lisäpalvelu KaunisKorennossa. Sensate -syvärentoutuslaite laitetaan rinnalle ja se toimii värisemällä lähi-infraäänitaajuudella. Tämä aktivoi vagushermoa, joka on kymmenes aivohermo ja tärkein parasympaattinen hermo. Suomeksi: vagushermo ja sen rentouttaminen on merkittävä asia esimerkiksi stressin hallinnassa sekä yleisesti kehon ja mielen hyvinvoinnissa. Sensate -laitteeseen yhdistyy vielä rentouttava luonnon äänimaailma, joka on suunniteltu käytettäväksi nimenomaan tämän laitteen kanssa.

Täytyy sanoa, että Raindrop ja Sensate kävivät yhteen erittäin hyvin! KaunisKorennon hoito tuntui todella ammattimaiselta, onhan Minna myös fysioterapeutti, josta ei voi olla haittaa kun käsittelee kehoa. Olo oli ihan mahtava hoidon jälkeen. Tuoksu- ja äänimaailma sekä käsittely auttoi kehoa ja aivoja palautumaan viikon kiireistä. Mieli ja keho tuntui kevyeltä ja puhtaasta tuoksumaailmasta pääsee nauttimaan vielä pitkään hoidon jälkeenkin.

Itse asiassa minulla oli ennen hoitoon tulemista KUUKAUDEN kestänyt elohiiri silmässä. Olin kokeillut siitä eroon pääsemiseksi kofeiinittomuutta, hieromista, magnesiumia ja lujaa toivomista, mutta mikään edellä mainittu ei toiminut. Raindropin jälkeen silmä ei ole nykinyt kertaakaan. Tämä siis todella rentoutti ja tasapainotti kropan, uskomatonta mutta totta! Käyhän varaamassa oma aika rentoutumista varten: KaunisKorento

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *