Sisustus

Remppapäivitystä..

Ja epätoivoa. Työmaa on seisonut ja tällä viikolla jouduin antamaan potkut urakoitsijalleni. Kommunikointi ei toiminut millään tasolla, viestittely alkoi mennä aivan liian tuttavalliseksi *if you know what I mean*, aikataulut eivät pitäneet paikkaansa ja vauhti hidastui entisestään. Eihän tämä mennyt niinkuin Strömsössä, montakohan työkonettakin on mennyt rikki kun ne olisi pitänyt olla tulossa minulle. Hermoja on koeteltu monien muidenkin asioiden osalta, joten tämä episodi tuli kirsikkana kakun päälle. Haluaisin kyllä toisaalta kuulla jonkun rakentamis- tai suuren remppaprojektin onnistumistarinan, jossa mikään ei mene pieleen. Ja yleensä kaikki ikävät asiat kasaantuvat kerralla. On tässä kyllä konkretisoitunut ystävien ja sukulaisten arvo taas kerran, olen saanut uskomattoman paljon apua tässä projektissa ja muissa vastoinkäymisissä. Tarvittaessa on tullut työkalua lainaan, konsultointia, kasaamisapua, terapiaviiniä, kannustusta ja ihan kaikkea.  Suuri kiitos tukijoukoille, olette korvaamattomia!

Olen nyt kuitenkin asunut jonkin aikaa uudessa asunnossani. Lattiat on laitettu, katot maalattu, seinät maalattu ja 1/3 tapetoitu. Uudet PAX-vaatekaapit Bregspo-ovilla saapuivat Ikeasta. Päädyin Ikean vaatekaappeihin, sillä sieltä sain 38 cm syvyisiä kaappeja. Hyvin mahtuu vaatteita ja muuta tavaraa, mutta ei syö tilaa huoneesta niin paljon. Sisukset ovat myös hyvin kustomoitavissa ja sinne saa kaikenlaista housu- ja ulosvedettävää paitatelinettä. Keittiö samasta paikasta, tällä hetkellä koottuna olohuoneeseen. Hella ja jääkaappi sentään toimii ja kylpyhuoneeseen tulee vettä. Kyllähän täällä siis asustelee.. Tein kyllä päätöksen, että seuraavassa kohteessa keskityn ainoastaan suunnitteluhommiin. Siihen on syynsä miksi toiset suunnittelee ja toiset tekee..

pax-vaatekaappi-valkoinen__0378833_PE554680_S4
Näyttävät muuten todella tyylikkäiltä kaapeilta kun on kuusi kappaletta rivissä! Kuva Ikean sivuilta.

Mietin tässä yksi päivä, että olen viimeisen neljän vuoden opiskeluaikana asunut kimppakämpissä, ulkomailla ja viimeisimmäksi 19 m² opiskelijaboksissa ja äidin nurkissa. Että kyllähän tämä nyt ihan mukavalta tuntuu, vaikka on tavarat missä sattuu ja asunnossa vallitsee kaaos.

Loppuun muutama kuva remontin varrelta, kuvat suurentuvat kun niitä klikkaa. Onhan tämä jo pidemmällä kuin mitä kuvista voi päätellä, mutta en viitsi edes ottaa kuvia tämänhetkisestä sekasorrosta. Toivottavasti saan ensi viikolla laittaa valmiista keittiöstä päivityksen, sillä alkuviikosta tulee uusi urajoitsija antamaan hintatuomion.

Viimeisessä kuvassa ylhäällä lattialastan mallailua. Päädyin laittamaan tummanruskeat jalkalistat, mutta niitä on ihan käsittämättömän vaikea löytää (kohtuuhinnalla)! Korkeus täytyy olla vielä 70 mm ja johtourat, joten tehtävä on aika hankala. Malerilta löytyi juuri täydellisen värinen Wenge-jalkalista, mutta tottakai sen valmistus on juuri lopetettu..

Roskaa, roskaa, lisää roskaa, purkua ja piikkausta..

Tilapäinen työmaaruokala ja -kahvio.

Värisuunnittelua Tikkurilan maalikartan avulla ja maalikartta apumaalareille. Sotkusta (ja oikeastaan työn jäljestäkin..) päätellen, ihan hyvä että sain apujoukkoja tähänkin asiaan 🙂

Saatat myös pitää...