Kauneus ja hyvinvointi

Sävyttävät huulivoiteet

Jos aamulla väsyttää tai on muuten vain vähäenerginen olo, niin paremman mielen kohottamiseksi punaan huulet pirtsakalla sävyllä! Mieltä kohottava vaikutus johtuu ehkä siitä, että olen kokeillut noin triljoonaa erilaista huulipunaa ja sävyttävää huulirasvaa, mutta kaikki ovat kuivattaneet huulia tai kulahtaneet pois alta aikayksikön. Nyt viimeinkin olen löytänyt muutaman hyvän huulia sävyttävän tuotteen ja jaan vinkit tänne blogiinkin.

Juttu sisältää myös affiliate-linkkejä ja ne on merkattu *-merkillä. Tuote-esittelyissä on linkit *Cocopandan verkkokauppaan, jota itse käytän ja josta olen nämäkin tuotteet ostanut. Tässä verkkokaupassa on todella hyvä valikoima tuotteita sekä loistava asiakaspalvelu! Mutta aloitetaanpa nyt huulisuosikistani, eli:

*Clarins – Instant light lip comfort oil

Huuliöljy, joka kosteuttaa ihanasti ja pysyy huulilla pitkään. Näitä on muutamaa eri värisävyä, minulla on no. 04 Candy. Tämä on pirteä ja levityksen jälkeen vielä hauskasti kirkastuu huulilla. Pysyy huulissa tunteja ja kun se alkaa kulumaan pois, niin kiilto häviää, mutta sävy pysyy aika hyvin. Esittelyssä sanotaan, että tämä huuliöljy ei tahmaa. Mielestäni tämä on kyllä vähän tahmainen huulilla, mutta kuten sanottu: pysyy hyvin ja antaa ihanan kosteuttavan tunteen. Käytän tätä huuliöljyä, kun aamulla on veto pois tai huulet ovat tooosi kuivat. Tätä aion hankkia muissakin sävyissä!

*Burt’s Bees® Tinted Lip Balm Rose

Burt´s Bees sävytetyt huulirasvat on tehty täysin luonnonmukaisista ainesosista. Kannattaa katsoa tältä *videolta mitä ainesosia ne sisältävät, video on hauska! Rose sävy antaa vähän tummanpunaista sävyä huulille. Kovin voimakkaasti värjäävä tämä ei ole, mutta tällä saa sellaisen mukavan, kevyen sävyn ja hyvän kosteutuksen.

*Burt’s Bees® Tinted Lip Balm Zinnia

Muuten sama kuin edellinen, mutta sävy on eri. Tämä on todella lähellä omaa huulten sävyäni, joten käytän tätä tasoittamaan omaa sävyä. Minulla todella on kuivat huulet, joten jos en halua sävyä huuliini, mutta kaipaan oman sävyn tasoitusta niin käytän tätä.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *