Yleinen

Tarot-tulkinta

Juttu on tehty kaupallisessa yhteistyössä Tarot-tulkitsija Mirva Vilokkisen kanssa. Kuvat ovat Mirva Vilokkisen omia kuvia.

Ennustus ja näkijöiden kyvyt ovat kiinnostaneet ihmisiä kautta aikojen ja Tarot-tulkitsijan voi mieltää henkiseksi auttajaksi. Minä ainakin tunnustan, että uskon siihen että toiset ovat herkempiä ja pystyvät kokemaan ja aistimaan asioita eri tavalla kuin moni muu. Tarot-tulkinta tehdäänkin intuitiivisesti ja niiden kautta voi pystyä jopa auttamaan toista. Olen tietoisesti koittanut vahvistaa oman intuition kuuntelemista, että tulisi tehtyä ylipäätään parempia valintoja elämässä. Siksi Tarot-tulkinta kiinnosti minua; mitä kortit voisivat kertoa minulle?

Ketäpä nyt ei kiinnostaisi tietää teemoista raha, rakkaus ja terveys. Näistähän se elo pääpiirteittäin koostuu. No, eihän sitä nyt tietenkään suoraan korteista näe, vaan töitä noiden kaikkien edellä mainittujen eteen on tehtävä ihan itse. Tarot-tulkinta antaakin enemmän ohjenuoraa mitä itsessä pitäisi kehittää tai muuttaa, että pääsee elämässä siihen suuntaan kuin itse haluaa. Se voi myös auttaa selkeyttämään ja vahvistamaan omia ajatuksia asioista, jotka mietityttävät. Mirva Vilokkinen tutustutti minut tähän mielenkiintoiseen maailmaan Tarot-tulkinnan kautta. Hän on opiskellut Tarot-maailmaa yli 15 vuotta ja tekee tätä tänä päivänä työkseen. Tarot-pakkoja on erilaisia ja riippumatta pakasta, jokaisessa kortissa on erilainen kuva ja merkitys. Mirva käyttää Crowleyn kortteja ja pääset tutustumaan häneen sekä kortteihin paremmin tämän esittelyvideon kautta. Mirvan Tarot-tulkinnan saa joko puhelimitse etänä tai varaamalla ajan live-tapaamiseen.

Minulle tehtiin 7 kortin pöytä. Yleensä palvelunumeroon soitettaessa ei tehdä näin pitkää tulkintaa, vaan se tapahtuu live-tapaamisessa. 7 kortin pöydässä tulkitsija nostaa intuitiivisesti kortin seitsemästä osa-alueesta. Osa-alueet ovat: menneisyys, tämä hetki, tulevaisuus tai juuri alkamassa oleva aikakausi, mitä tehdä, toimenpiteet tavoitteisiin pääsemiseksi, ulkopuolelta tulevat auttavat tai häiritsevät tekijät ja avainkortti joka kertoo mihin olisi syytä keskittyä.

Tulkinta lähti sujuvasti liikenteeseen ja minun ei oikeastaan tarvinnut miettiä mitään etukäteen tai puhelun aikana. Mirva nosti intuitiivisesti aina kortin ja kertoi mikä kortti tuli ja mitä se tarkoittaa. Pystyin hyvin yhdistelemään korteissa nousseita asioita elämääni ja sieltä tuli vahvistusta asioihin, jotka ovat olleet mielessä viime aikoina. Oli kyllä todella erikoista, että sieltä nousi esiin juuri niitä asioita, jotka ovat olleet mielessä viime aikoina. Heti ensimmäinen kortti, joka käsitteli menneisyyttä, oli puhutteleva. Sieltä nousi kortti, joka tarkoitti että minun on pitänyt mennä itseeni ja olen kokenut jonkinlaista muutosta tai henkistymistä. Viime aikoina olenkin miettinyt paljon terveyttä, henkistä hyvinvointia ja kehoon tulevan kemikaalikuorman vähentämistä. Kyllä tässä varmaan ollaan oikealla tiellä ja korteista nousi voimakkaana esille vanhojen ajatusmallien pois jättäminen. Mielenkiintoista! Kaikkea en avaa tässä yksityiskohtaisemmin, sillä minusta tuntuu korttien kertoma todella kosketti tämän hetkistä elämää. Pelkästään positiivisesti siis. Sain tästäkin vahvistusta omiin ajatuksiini ja asioihin, joita olen työstänyt viime aikoina. Kärsivällisyyttä, kärsivällisyyttä.. Sitäkin kortit sanoivat. Ei todellakaan vahvin puoleni, eli taisi olla aika osuva kehoitus 🙂

Lopuksi Mirva katsoi vielä yksittäisiä kortteja asioista, jotka minua eniten mietityttää. Näitä yksittäisiä asioita katsotaan yleensä, kun soitetaan palvelunumeroon. Kerroin, mihin asiaan haluaisin ohjausta ja sen perusteella Mirva nosti kortin. Samansuuntaisia asioita sieltä tuli kuin 7 kortin pöydässäkin. Taas vahvistusta ajatuksiini sekä yksi myös vähän yllättävä näkökulma tai odotus erääseen asiaan. Katsotaanpa siis mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Tulkinta sai miettimään omaa elämää ja mitä minä itse oikein haluan. Tämä on varmasti Tarot-korttien perimmäinen tarkoituskin, saada ihminen oikeasti miettimään tärkeitä asioita hänen elämässä.

Tekstistä voi jo varmaan päätellä, mutta sanonpa vielä että korteista katsominen oli kyllä mielenkiintoinen kokemus. Erityisesti yllätti, että vaikka aihepiirit olivat laajoja, niin aika helposti pystyin hakemaan asiat joita korteista nousi. Sellaisia oman elämän ahaa-elämyksiä ja vahvistusta siitä, että nyt on oikea suunta.

Mirvaa voit seurailla somessa Facebookissa ja Instagramissa sekä lukea hänen blogistaan terveyteen, henkiseen hyvinvointiin ja tietysti Tarot-kortteihin liittyviä juttuja. 

Jos haluat tukea mieltäsi askarruttaviin asioihin, Mirva Vilokkisen tavoittaa maksullisesta palvelunumerosta: 0700-94002 (2,38€/min). 

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.