DIY, Sisustus

Väännä rautalangasta

Uuden ovikoristeen tekeminen oli taas ajankohtainen. Uusin ovikoristetta muutaman kerran vuodessa ja minulla on pari kranssipohjaa, johon teen aina uuden koristelun. Päätin viimeinkin tuunata kuntoon vanhan, rikkimenneen kranssipohjan. Se oli alkanut purkautumaan, joten pyörittelin vain sen ympärille hamppunarua.

Olin hankkinut mustaa rautalankaa kaikenlaisten juttujen taivutteluun, joten päätin kirjoittaa sillä ”Tervetuloa” -tekstin. Mallasin tekstin paperille, että siitä tulisi suurin piirtein oikean kokoinen. Taivuttelussa kätevät apuvälineet on sähkömiehen pihdit. Nämä sopivat hyvin kaikenlaiseen askarteluun ja korujen tekemiseen, sillä ne ovat aika pienet työkalut.

Kasasin kranssiin monta vuotta sitten huovuttamani sydämen ja sidoin ripustusnauhan. Ovikranssit ovat siitä kivoja, että niissä voi käyttää kaikenlaista vanhaa hyödyksi. Sitten kun kyllästyy, niin purkaa vain vanhat koristeet pois ja jättää ne odottamaan seuraavaa inspiraatiota. Mielikuvitus vain käyttöön ja taas on jotain uuttavanhaa kivaa kotiin!

Saatat myös pitää...

1 kommentti

  1. […] kuuluu jokamiehenoikeuksiin, mutta toisten pihoilta niitä ei saa mennä keräilemään. Ovikranssi on jo pitkään ollut nykyisellään, joten päätin päivittää sitä […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.