Kauneus ja hyvinvointi

Yves Rocher

Sisältää affiliate-mainoslinkkejä ja ne on merkattu *-tähdellä.

Olen käyttänyt jo vuosia ja vuosia tätä postimyyntikosmetiikkaa. Nyt oli hieman taukoa näiden tuotteiden käytöstä, joten päätin tilata *Yves Rocherilta pitkästä aikaa.

Siinä saalis, tilaajalahjat vain puuttuvat tästä kuvasta.

Mielestäni tuoteet ovat hyviä ja laadukkaita. Pidän siitä, että ainesosat ovat näkyvillä selkeästi ja tuotekuvaukset ovat hyviä. Niissä on myös tarkempaa tietoa tuotteissa käytetyissä raaka-aineista. Yves Rocherilla on omia viljelmiä, joten eettisyys ja ekologisuus ovat yrityksen arvoissa vahvasti. Mieluummin laitan rahani sellaisen yrityksen tuotteisiin, joilla on kokonaisvaltainen käsitys mistä ja miten raaka-aineet tulevat. Mutta se siitä, nyt vähän tuote-arvosteluja tilaamistani tuotteista.

*Huulivoide – Ravitseva, korjaava karitevoi, karhunvatukka

Mukavan tuntuinen huulirasva, antaa kevyen ja luonnollisen värin huulille. Kosteuttaa hyvin rohtuneita huulia. Tuoksu ja maku on aika voimakas ja marjainen. Tai miten marjainen se nyt voi huulirasvassa olla.. Kiva huulirasva päiväkäyttöön, kun haluaa korostaa huulia kevyellä punalla. Hankin toistekin.

*Suihkuöljy – Argan ja ruusu (vasemmalla)

*Vartaloemulsio – Korjaava, erittäin kuivalle iholle, karitevoi (oikealla)

Suihkuöljyn tuotekuvauksessa sanotaan, että siinä on itämainen tuoksu. Siinä tosiaan on itämainen tuoksu. Minä en oikein pidä voimakkaista tuoksuista, joten sen vuoksi taitaa jäädä kertaostokseksi. Mutta ihan hyvä suihkuöljy, ei ole lirua ja vaahtoaa hieman kun hankaa käsien välissä tai iholla. Tuoksu olisi muuten ihan ok suihkuhetkeen, mutta mielestäni se jää iholle liian pitkäksi tuoksumaan iholle aikaa suihkun jälkeen.

Vartaloemulsio on paksua, mutta imeytyy hyvin. Ihan hyvän tuntuinen vartalovoide, mutta siinä ja rajoilla onko liian voimakkaan tuoksuista. Tuoksi on kuitenkin aika raikas, mieto ja haihtuu aika nopeasti iholta, mutta ei oikein noussut minun suosikiksi. Jos tuoksut eivät häiritse, niin aivan loistava tuote!

*Kasvokuorinta – Sekoitetaan puhdistusgeeliin

Tämä piti tilata ihan vaan sen takia, koska en ole kokeillut tällaista ”kuorintatiivistettä”. Tämä siis sekoitetaan kasvoputsariin ja pestään eli kuoritaan kasvot. Luin tuotearvosteluista (Yves Rocherin sivuilta), että tämä on aika karkeaa. Se arvio oli aivan oikein, eli on liian karkeaa ainakin minun herkälle hipiälle. Minulla oli jo varasuunnitelma laadittuna, eli kokeilin tätä heti käsienkuorinta-aineena. Sekoitin ehkä 1:3 tätä kuorintajauhetta ja oliiviöljyä. Hieroin sitten vain kunnolla käsiin, erityisesti kynsien kohdalla ja pesin lämpimällä vedellä ja käsisaippualla pois. Toimii; kuivista käsistä tuli mukavan pehmeät! Käsirasvaa vielä perään niin onpa nyt mukavan tuntuiset kädet ja kynsinauhatkin näyttää paljon paremmalta. Tässä on todella mieto tuoksu. Mietinkin, että tähän voisi kokeilla eteerisiä öljyjä joku kerta. Purnukka on myös pieni, kevyt, eikä sisällä nesteitä, joten tarvittaessa voi ottaa mukaan reissulennolle vaikka käsimatkatavaroissa.

*Konjac-sieni kasvoille – Kevyt kuorinta

Ostin ensimmäisen Konjac-sienen muutama kuukausi sitten ja tarvitsin uutta, koska näiden käyttöikä on noin kolme kuukautta. Nämä sienet ovat kyllä hyviä! Niin tulee puhtaan tuntuista ja virkistää ihon pintaverenkiertoa samalla kun kuorii sitä hellästi. Tämä on lähes päivittäisessä käytössä. En ole ennen tiennytkään, että näitä sieniä on myös vartalolle, mutta bongasin sen Yves Rocherilta. Täytyy kyllä ottaa kokeiluun!

*Tilaajalahjat

Varmaan jokainen joka on tilannut *Yves Rocherilta, tietää että tilaajalahjoja tulee aina. Ja alennusta tilauksesta ja ilman postikuluja ja ja.. Tilaajalahjan voi valita ja jos ei tahdo tavaraa vaan haluaa harrastaa hyväntekeväisyyttä, niin voi vaikka istuttaa puun! Minä nyt kuitenkin valitsin matkakokoiset tuotteet ja myönnettäköön, halusin tuon pussukan (ei vissiin ole vielä tarpeeksi). Pussukassa oli pienet purnukat Argan & rose pesuainetta, vartalovoidetta ja käsirasva.

Kaikenkaikkiaan onnistuneet ostokset ja oli mukava pitkästä aikaa selata näitä sivuja. 🙂

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *