Kauneus ja hyvinvointi

Onnellisuusterapiaa suklaakasvohoidolla

Kaupallinen yhteistyö KaunisKorennon kanssa, hoito saatu veloituksetta. Kuvat kasvohoidosta ja hoitolasta: Minna Pahajoki

Kävin pitkästä aikaa kasvohoidossa. Olen käynyt KaunisKorennon Minnan hoidoissa ja fysioterapiassa ennenkin, viimeksi sähköakupunktiossa vanhan tenniskyynärpäävaivan vuoksi. Minna on koulutukseltaan SKY-kosmetologi ja fysioterapeutti. Hän osaa siis varmasti katsoa iholle ja keholle sopivan hoidon, jos et tiedä mikä sopisi sinulle. Minä halusin hemmottelua, joten varasin ajan Like a Dream -suklaakasvohoitoon ja kyllä, se oli juuri yhtä hyvä kuin miltä kuulostaakin!

Hemmottelu alkakoon!

KaunisKorento sijaitsee Jyväskylän keskustassa Yliopistonkadulla ja on persoonallinen, tunnelmallinen, pieni kauneus- ja fysioterapiahoitola. Sieltä saa aina myös suklaata! KaunisKorennossa on paljon erilaisia hoitoja, miehille suunnattu Äijäkorjaamo sekä fysioterapiapalvelut. Itse pidän siitä, että perinteisten kasvohoitojen lisäksi saatavilla on myös erikoiskasvohoitoja. KaunisKorento myös myy myös Kalaharin ihonhoitotuotteita, jotka ovat tosi laadukkaita. Kalaharin kosmetiikkasarja on eettisesti valmistettua, pitkät perinteet omaavaa kauneudenhoitoa suoraan Etelä-Afrikasta. Tiesitkö muuten että kasvohoidossa olisi hyvä vähintään vuodenaikojen vaihtuessa? Minä en tiennyt, mutta nyt voisi alkaa käymään säännöllisesti kun kaiketi se paras terä ihon kimmoisuudesta on jo takana päin. Tuohan se luksustakin arjen keskelle ja samalla saa kasvoille kunnollisen, ihon tarvitseman tehohoidon. 

Suklaata kiitos!

Suklaakasvohoito, kuten kaikki KaunisKorennon kasvohoidot, alkoi kasvojen tuplapuhdistuksella: puhdistus ja kuorinta. Ihoon siveltiin myös Rooibos-teetä. Tässä oli ihana tuoksu, se kirkastaa ja sillä on ihoa nuorentavia vaikutuksia. Täytynee alkaa myös juomaan tätä yrttiteetä.. Tämän jälkeen sula suklaa levitettiin kasvoille ja dekolteelle ja se hierottiin, että tehoaineet imeytyvät paremmin.  Huumaava tuoksu levisi koko huoneeseen ja olo oli ihana siellä lämpimän peiton alla, peitettynä suklaalla. Suklaahan lisää serotoniinin ja endorfiinin tuotantoa aivoissa. Nämä ovat niin kutsuttuja ”hyvän olon hormoneita”, jotka tuovat mielihyvää ja auttavat rentoutumaan. Suklaan annetaan vaikuttaa jonkin aikaa iholla, ehkä 20 min ja sitten se pestään pois. Tämän jälkeen iholle laitettiin seerumit ja kosteuttavat kasvovoiteet. Voiteet valitaan aina sen mukaan, mikä sopii asiakkaan iholle.

Suklaata
Tämä hoito tekee todistetusti onnelliseksi 😀

Kyllä oli rentouttava olo suklaakasvohoidon jälkeen! Vieno suklaan tuoksu leijaili illan kasvoilla ja fiilis oli hyvä. Tämä oli muuten aika sotkuista puuhaa, joten jos menet tähän hoitoon, niin kannattaa miettiä mitä pukee päälle. Valkoinen kauluspaita ei ole ehkä otollisin vaihtoehto, vaikka paita otetaankin hoidon ajaksi pois.

Nyt vaan kasvo- tai muuta hoitoa varaamaan, etenkin jos viime kerrasta on vierähtänyt aikaa! Tässä on myös oiva, aineeton joululahjaidea. Tuo varmasti iloa saajalle ja sitä arjen luksusta, jota pitää aina silloin tällöin olla. Huomasin muuten, että meikki näytti paljon paremmalta hoidon jälkeen. Tuli siis ihan tarpeeseen. 

KaunisKorennosta saa muuten ihan huipputuotteen silmille: Kalaharin kosteuttava kollageenisilmänympärysnaamio! Vieläpä ”kultaisen”. Tämä silmänympärysnaamio kosteuttaa ja vähentää juonteiden syntyä. Melkein kaikissa silmäympärystuotteissa tämä teksti varmaan lukee, mutta tämä toimii oikeasti. Olin joskus aikaisemmin ostanut Minnalta yhden paketin tätä ja unohtanut sen jonnekin kaapin perukoille. Tässä jokin aika sitten löysin sen ja päätin kokeilla sitä, koska silmät tuntuivat muutenkin niin raskailta. Laput vain silmänalusille, sohvan nurkkaan makaamaan ja rentoutumaan joksikin aikaa. Kultalaput pois, niin oho! Hämmennyin itsekin kun juonteet silmien alla olivat pienemmät, turvotus laskenut ja katse näytti kirkkaalta. Ostin näitä heti nipullisen lisää KaunisKorennosta 🙂 

Eron huomaa heti.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *