Kauneus ja hyvinvointi

Raindrop

Kävin kokeilemassa millainen on Raindrop -hoito. Raindrop -nimi tulee siitä, kun eteeriset öljyt tiputetaan selkärangan päälle kuin sadepisarat, jotka sitten tuodaan kehoon Vitaflex-tekniikalla. Tämä on aromaterapiaa yhdistettynä vanhaan, tiibetiläiseen hoitoon refleksiopisteiden kautta. Hoito on rentouttava ja tuntui kuin olisin mennyt hetkeksi palmujen katveeseen meren rannalle. Makoilin lämpimän peiton alla, kun ihanat aromaterapian tuoksut yhdistyivät soittimesta kuuluvaan meren kohinaan ja delfiinien lauluun.

Palasin hetkeksi Balille, jossa olin vaihto-opiskelijana ja näin ensimmäisen kerran villidelfiinejä.

Hoito alkoi maadoittamisella Valor-öljyllä. Tämä öljy oli minulle uusi tuttavuus, mutta sen miellyttävä tuoksu vei heti mukanaan. Se buustaakin itsevarmuutta, joten ilmankos tuli heti hyvä fiilis. Maadoittamisen jälkeen jalkapohjiin laitettiin erilaisia öljyjä Vitaflex-tekniikalla. Vitaflex tarkoittaa ”elinvoimaisuutta refleksien avulla”. Jalkapohjissa olevien Vitaflex-pisteiden kautta tuetaan ja stimuloidaan mieltä ja koko kehoa. Esimerkiksi vyöhyketerapiassa on samantyylinen idea. Tähän kuuluu myös erityinen painelutekniikka, joka vapauttaa energiaa auttaen öljyjä menemään paremmin kehoon tuoksuttamisen lisäksi. Jalkapohjien käsittelyn jälkeen alkoi ”vesipisaroiden” eli eteeristen öljyjen tiputtelu selkärankaan sekä hieronta. Oikeastaan ei voida puhua hieronnasta, vaan ennemminkin sivelystä ja kevyesti painamisesta. Tämä pitää kokea itse!

Tässä lista Raindropissa käytetyistä öljyistä ja linkeistä pääset katsomaan lisätietoja:

Hoidon avulla keho tasapainottuu sekä stressi ja jännitys vähenee. Raindrop -hoito tukee myös elimistön oman puolustusjärjestelmän toimintaa ja verenkiertoa. Tästä linkistä pääset lukemaan lisää Raindrop-hoidosta. Mirja on taitava ja hänen tekemä hoito oli oikein miellyttävä. Huomaa, että hän on tehnyt näitä pitkään ja hankkinut tieto-taitoa usean vuoden ajan. Mirjan hoitoihin kuuluu myös esimerkiksi reiki, intialainen päähieronta ja kuumakivihieronta ja häneltä saa neuvoja luonnonmukaisen hyvinvoinnin aloittamiseen. Katso täältä lisätietoja ja käy kokeilemassa millainen on Raindrop! Minulle teki hyvää tämä hetken rentoutus yhdistettynä mielikuvamatkaan aurinkorannalle. Ajoin samana päivänä vielä muutaman tunnin kotiini, enkä tuntenut väsymystä mikä yleensä tulee pitkiä matkoja ajaessa. Selkäkään ei ollut tavanomaisessa jumitilassa pitkän istumisen jälkeen.  

Mirjalla riittää diplomeita ja osaamista.

Kiinnostuitko miten voisit itse opetella Raindrop -hoitotekniikan?  Ota yhteyttä, sillä näitä koulutuksia järjestetään silloin tällöin ympäri Suomea. Esimerkiksi seuraavat koulutuspäivät ovat 6.-7.2.2021 Kuopiossa (Raindrop ja Vitaflex) ja 13.2.2021 Helsingissä (Raindrop). Tästä linkistä pääset vielä katsomaan Raindrop -tuotepakettia.

Olen Young Livingin eteeristen öljyjen jälleenmyyjä (ID 26020400), joten näitä tuotteita saa ostettua verkkokaupastani. Kerron mielelläni lisää kuinka pääset aloittamaan puhtaamman ja hyvinvointia tukevan elämäntyylin. Laita sähköpostia tai viestiä vaikka Instagramin kautta!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *