Kauneus ja hyvinvointi

Babor kasvoöljyt

Millaisia ovat Baborin kasvoöljyt? No ihan huippuja!

En ollut aikaisemmin kuullut tästä merkistä, kun bongasin Baborin kasvoöljyt Viking Linen tax freesta alkuvuodesta, aikaa ennen koronaa. Minulla oli todella kuiva iho, eikä mitkään kuorinnat ja naamiot tuntuneet auttavan. Näistä kasvoöljyistä oli joku tarjous ja päätin kokeilla. Oli sen verran kiva pakkauskin ja lasiset ampullit toivat ylellisyyden tunnetta.

Kasvojen puhdistuksen jälkeen vain ampulli auki pakkauksen mukana tulleella ”avaajalla” ja öljyt naamaan. Yhdestä ampullista riittää hyvin, myös esimerkiksi dekolteelle tai vaikka kaverille jaettavaksi. Laitoin vielä kevyen yövoiteen (tein tämän toimenpiteen illalla). Öljy imeytyy hyvin ja kasvoille jäi mukava tunne.

Tämä ihmeöljy kyllä auttoi kuiviin kasvoihin! Käytin kasvoölyä hoitokuurina muutamana päivänä (tai iltana aina suihkun jälkeen) ja kosteustasapaino on säilynyt hyvin. Nyt laitan öljyä silloin tällöin, kun iho tuntuu kuivalta tai kun haluan hieman hemmotella itseäni.

Ostin samalla kertaa myös Baborin kasvonaamion. Testasin tätä sitten yksi ilta.

Tämän puhdistavan naamion mukana tuli ”ampulli”, jonka sisältö levitellään kasvoille, sitten laitetaan kangasmaski ja annetaan vaikuttaa jonkin aikaa.

Niin zen.

Maski ei oikein istunut minun kasvonpiirteille, silmän ja nenän kohdat oli aika pienet. En nyt huomannut mitään häikäisevän säteilevää tai erikoista lopputulosta tämän naamion jälkeen ja tuoksukin oli vähän outo. Mutta noita voi joskus toistekin kokeilla, etenkin jos on hyvä tarjous. Kasvoöljyt menee kyllä ehdottomasti jatkoon ja tulee löytymään kosmatiikkakaapistani aina!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *