DIY, Sisustus

Buddha ja Betonimaali

Kävin eräs viikonloppu Kirppis Kopissa Euralla. Pakko sanoa pari sanaa tästä paikasta, oli käymisen arvoinen! Pihalla on pieniä rakennuksia, koppeja, joissa on tavaraa myynnissä. Paljon. Kaikki se tavaramäärä on järjestetty koppeihin selkeästi tuoteryhmittäin. Piha on laitettu todella upeasti ja siellä on paljon istumapaikkojakin, jos haluaa hengähtää koppikiertelyn lomassa. Yhdestä kopista löysin parilla eurolla vihreän Buddhan pään ja hetihän siitä tuunausajatuksia heräsi.

Joku toinen voisi ihastua tähän väriin, mutta omaan kotiin se ei oikein sopinut.

Vihreä Buddhan pää sai kokea muodonmuutoksen betonimaalilla. Minulla oli askartelukaapissa vaaleanharmaata betonimaalia, mutta tätä löytyy myös muissa väreissä.

Siinä tarvikkeet. Betonimaali on kyllä mahtava keksintö!

Suojasin maalarinteipillä mustan metallitangon, jonka päässä pää oli. Sitten vaan sutimaan betonimaalia! Laitoin kaksi kerrosta, ehkä kolmaskin olisi ollut hyvä ettei vihreää näy yhtään. Rakeisen pinnan sain töpöttelemällä päätä superlonipalasella. (Olipa outo lause)

Siitähän tuli oikein seesteinen. Vähän liiankin seesteinen minun makuun, koska enemmän on enemmän. Halusin vähän kontrastia, joten maalasin akryylimaaleilla jalustan ja laitoin bling blingiä päähän.

Kirkkaat strassit on peräisin jostain kaulakorusta, jossa oli paksu verkkokangasketju jonka sisällä nämä strassit olivat.

Heti tuli särmää! Jos joskus alkaa tympiä tämä look, niin sen saa maalattua uudelleen ja purettua strassit pois.

Taustalla näkyy maalaamani taulu, jossa on yhdistetty akryylimaaleja ja betonimaalia.

Saatat myös pitää...