DIY

DIY Pyykkietikka

Tee itse pyykkietikka! Näitä ohjeita on netti pullollaan, joten varmasti mahtuu vielä yksi ohje laventelin tuoksuisesta pyykkietikasta. Pyykkietikka on siitä hyvä, että se hoitaa ja raikastaa myös itse pyykinpesukonetta, on tietysti luonnonmukaista ilman turhia kemikaaleja sekä edullista.

Ainesosat ovat hyvin yksinkertaiset: vettä, väkiviinaetikkaa, eteerinen öljy ja (lasi)pullo johon koko komeus tehdään. Tässä resepti:

0,5 L Laventelin tuoksuista pyykkietikkaa

1 dl väkiviinaetikkaa

4 dl vettä

10 tippaa Young Living Lavender -eteeristä öljyä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja se on valmista! Muista, että sisältöä täytyy ravistaa hyvin ennen käyttöä, sillä eteerinen öljy ei liukene veteen. Huuhteluaineeksi tätä laitetaan noin 0,5 dl / koneellinen.

Tästä pyykkietikasta tulee ihanan raikas tuoksu. Kerrankin pyykkejä on mukava ripustaa narulle! Pyykkietikka säilyy hyvänä niin kauan, kuin etikka säilyy. Tuskinpa tulee ongelmaa siitä, että se ehtisi pilaantua.

Tein säilytyspulloon vielä tekstit Dymolla, eli mitä se sisältää ja muistutuksena ”Ravistettava ennen käyttöä”. Tästähän alkaa myös tuttu biisi soimaan päässä 😉 Letitin trikoonarusta koristeen pullonkaulaan. Tämä toimii näppärästi myös nestestopparina jos pyykkietikkaa sattuu valumaan pullon reunaa pitkin kaatamisen yhteydessä.

Olen Young Livingin eteeristen öljyjen jälleenmyyjä (ID 26020400), joten Tämän laventeliöljyn ja muita eteerisiä öljyjä ja tuotteita saa ostettua verkkokaupastani. Kannattaa toki itsekin rekisteröityä jälleenmyyjäksi, jos hyvinvointi ja eteeriset öljyt kiinnostavat. Tuotteet saa edullisemmin ja lisäksi kaikkia muita kivoja etuja. Kerron mielelläni lisää tuotteista ja minulle voi laittaa sähköpostia tai viestiä vaikka Instagramin kautta!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *