Eteeriset öljyt, Kauneus ja hyvinvointi, Yleinen

Young Living – Eteeriset öljyt

Minua oli jo pidemmän aikaa kiinnostanut kokeilla eteerisiä öljyjä niiden hyvien vaikutusten ja luonnollisuuden vuoksi. Kokeilinkin jotain öljyjä, mutta sitten löysin Young Livingin ja se oli menoa! Liityin itsenäiseksi jälleenmyyjäksi heti, koska tuotteet sai edullisemmin ja tilasin kattavan aloituspakkauksen. Aloituspakkausta ei ole pakko tilata, mutta tämän avulla pääsee ehdottomasti parhaiten (ja edullisimmin suhteessa tuotteiden määrään) tutustumaan tuotteisiin.

Esitteet, diffuuseri, paljon erilaisia eteerisiä öljyjä ja paljon muuta tuli tämän aloituspakkauksen mukana. Vasemmalla olevan ihoputsarin kasvoille tilasin vielä aloituspakkauksen lisäksi.

Mitä ovat eteeriset öljyt?

Eteeriset öljyt 100 % peräisin kasveista, eikä niissä ole mitään lisättyä. Se on ikäänkuin tiivistettyä kasvin elämän eliksiiriä ja voimaa, joka on uutettu vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla. Tämä on tarkka vaihe ja kasvia täytyy tislata tietty aika, että kaikki hyvät öljyt saadaan talteen eikä niitä taas sitten menetetä. Mikään uusi keksintö tämä ei ole; öljyjä on käytetty kosmeettisesti ja henkisiin menoihin todennäköisesti jopa 4500 vuotta ennen ajanlaskun alkua.

Miten eteeriset öljyt vaikuttavat?

Eteeriset öljyt ovat nopeasti haihtuvia, aromaattisia öljyjä ja ne vaikuttavat aivojen limbisen eli emotionaalisen keskuksen kautta. Limbinen keskus on aivojen osa, joka toimii tahdosta riippumatta ja hajuaistilla onkin suorin yhteys tänne. Limbisessä keskuksessa tuoksut siis yhdistyvät erilaisiin tunnetiloihin; tiedät varmaan tunteen kun jokin asia vain ärsyttää, ilostuttaa tai kiinnostaa, etkä pysty tarkkaan sanomaan miksi näin tunnet. Tunnetilojen lisäksi tällä alueella on myös selviytymisvaisto ja pitkäaikaismuisti. Näistä saisi juttua vaikka kuinka paljon ja on todella mielenkiintoinen aihepiiri, mutta tämän pienen raapaisun perusteella ehkä muodostuu käsitys siitä miten eteeriset öljyt vaikuttavat. Google tarjoaa runsaasti tietoa tästä.

Aloituspakkauksen öljylaatikosta löytyi ”salalokero”, jossa oli lisää tuotteita.

Miten niitä käytetään?

Young Livingin eteerisiä öljyjä voi käyttää esimerkiksi diffuuserissa vesihöyryn kanssa, nuuhkaista suoraan purkista, laittaa pumpulituppoon tai ihovoiteen joukkoon, sumutinpulloon, siivousveteen ja tietyt tuotteet sopivat myös sisäisesti nautittavaksi. Käyttömahdollisuuksia on monia ja myös lemmikeille ja lapsille löytyy oma sarja.

Oma suosikkini on suoraan ihovoiteiden sekaan laitettuna. Hyvä fiilis alkaa heti aamusta, kun päivävoiteen sekaan laittaa tipan itse tehtyä seerumia. Illaksi saa mukavan lämpimän tunteen, kun jalkarasvaan laittaa tipan Thievesiä tai parempien yöunien saamiseksi Laventelia. Pidän siitä, että öljyt tuoksuvat vain hetken eivätkä jää asumaan iholle. Joissakin öljyissä tai sekoituksissa on intensiivisempi tuoksu, joka kestää pidempään. Mielestäni voimakkain tuoksu tulee diffuuserissa, joten sitä käytän aika hillitysti.

Desert Mist-diffuuseri.

Miksi valitsin Young Livingin?

Eteeristen öljyjen valmistajia on monia. En sano että joku olisi parempi tai huonompi, mutta itse tykästyin Young Livingin tuotteisiin monestakin eri syystä:

 • Puhtaat tuotteet – Näissä ei ole mitään ylimääräistä tai keinotekoista, vain sitä itseään. Tämän huomaa heti tuoksusta, joka on uskomattoman puhdas. Ei paljon erota, tuoksutteleeko sitruunaa vai Lemon-eteeristä öljyä. Young Livingillä on oma Seed to Seal – Siemenestä sinettiin laatustandardi.
 • Laaja tuotevalikoima – Näitä on ihan uskomaton määrä, myös ravintolisät, kosmetiikkaa, siivoustuotteet sekä plus-öljyt ruoanlaittoon.
 • Hyvät ohjeet – Sivuilta ja Suomen Young Livingin In Joy-tiimistä (Facebook-ryhmä) löytyy paljon ohjeita ja apuja. Kun lähtee öljyilemään näillä öljyillä, saa tuotteiden lisäksi jatkuvan tuotetuen!
 • Eettisyys – Young Livingillä on omat kasvatusfarmit, joten koko valmistusketju kasvin kasvattamisesta lähtien on tunnettu. Farmeilla voi myös vierailla kuka tahansa.
 • Hyväntekeväisyys – Young Living tekee paljon hyväntekeväisyyttä, kannattaa tutustua kohteisiin.
 • Enemmän kuin pelkkä öljy – Tämä ehkä täytyy kokea itse, ei voi selittää.
 • Asiakaspalvelu – Toimii, on nopea ja reilu.
 • Ei ostopakkoa – Voi tilata tai olla tilaamatta, vaikka olisit kuukausitilaaja. Mitään minitilausmääriä ei myöskään ole.
 • Edut – Jälleenmyyjänä tuotteet saa noin 24% (ei edellytä jälleenmyyntiä, voi hankkia tuoteet vain omaan käyttöön) tai kuukausitilaajana ostoista palautuu jopa 25 % palkkiona jäsentilille, joilla voi tilata ilmaisia tuotteita.
 • Lisäansiot – Hyvinvoinnin ilosanomaa jakamalla muille, voi saada toisten elämänlaatua paremmaksi ja itselle reilulla palkkiojärjestelmällä lisäansioita. Tai vaikka kokonaan uuden uran!

Suurimpana syynä tietysti mahtavat tuotteet. Young Living on maailman suurin eteerisiin öljyihin erikoistunut yritys, joten siellä on varmasti osattu tehdä monia asioita oikein. Nämä öljyt ovat niin monikäyttöiset ja ohjeita löytyy paljon. Kokeneemmat auttavat mielellään ja Young Livingin yhteisö iso ja avoin. Tuotteiden ostaminen tapahtuu vain itsenäisten jälleenmyyjien kautta, joten jos öljyt kiinnostavat niin ole yhteydessä minuun sähköpostilla tai alla olevan lomakkeen kautta. Voit toki tilata tuotteita verkkokaupastani tai liittyä suoraan jäseneksi verkkokauppani kautta.

Ps. Itsenäisen jälleenmyyjän tunnukseni on 26020400, kun sitä kysytään verkkokaupassa.

Aloituspakkauksen öljyjä.

Lähteet:

 • www.duodecimlehti.fi
 • www.mielenihmeet.fi
 • www.terveyskirjasto.fi
 • www.youngliving.fi

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.