Eteeriset öljyt, Yleinen

Mistä lisätuloja?

Miten ja mistä saada lisätuloja tai passiivisia tuloja? Internetin aikakaudella mahdollisuuksia lisätulojen hankintaan on monia. Aloittaminen on myös suhteellisen helppoa ja homman voi saada rullaamaan mukavasti, kun siihen käyttää vähän aikaa. Työtä se siis vaatii, mutta lopputuloksena voi saada jopa passiivisia tuloja. Kerron tässä lyhyesti muutaman idean, mitä olen itse lähtenyt rakentamaan. Teksti sisältää affiliate-linkkejä ja ne on merkattu *-merkillä. Tämä on yksi passiivisen tuloni lähde, joten aloitetaanpa siitä.

AFFILIATE – VAIKUTTAJAMARKKINOINTI

Julkaisijalla, eli esimerkiksi tässä blogissa, on affiliate-linkki. Sivuilla kävijä klikkaa linkkiä ja ostaa sitä kautta tuotteen tai palvelun. Julkaisija saa mainostajan, eli yrityksen määrittelemän palkkion. Palkkio maksetaan joko klikkauksen tai tuoteoston perusteella. Minulla on lemmikkimuistomerkkejä myyvä verkkokauppa, johon olen ottanut affiliate-ohjelman. Käy tutustumassa ja tee ihmeessä hakemus, jos sinulta löytyy aihepiiriin sopivia some-kanavia:

Affiliate-ohjelmiin rekisteröityminen on helppoa ja kun linkin on kerran laittanut blogiin tai sivuille, siellähän se on ja pysyy. Itse käytän vain sellaisten mainostajien ohjelmia, jotka sopivat sivuilleni ja joista tiedän että siellä on hyviä tuotteita tai palveluita. Mitä tahansa ei siis kannata sivuilleen roiskia, koska ainakin itselläni lukijana uskottavuus ja kiinnostus kärsisi. Tässä muutama alusta, jota käytän:

*TradeTracker – Paljon erilaisia kampanjoita eri kategorioista ja rekisteröityminen on ilmaista. Sivut ovat suomenkieliset ja saatavilla on myös kuvamainoksia. Käyttöliittymä on suhteellisen helppo oppia. Käytän TradeTrackeria eniten.

*Awin – Englanninkieliset sivut, rekisteröityminen maksaa 5 €. Rekisteröitymismaksu tosin palautetaan, jos profiili hyväksytään. Liityin Awiniin oikeastaan vain sen takia, että sieltä löytyy *Glossybox ja *Lookfantastic kosmetiikkaboksien affiliate-ohjelmat.

Adtraction – Suomenkieliset sivut ja täältä tulee joskus sähköpostiin vinkkejä affien postaamiseen. Täällä on jonkin verran mainostajia ja olen löytänyt muutamia minun intresseihini sopivia. Täältä saa kätevästi mainoskuvia.

SIJOITTAMINEN

Sijoittamisella on mahdollisuus saada oma raha tuottamaan. Mikään takuuvarma keino se ei ole ja sanotaan, ettei pidä sijoittaa enempää kuin on valmis häviämään. Alkupeloittelusta kun ollaan selvitty, niin suosittelen laittamaan joka kuukausi euroja säästöön sekä sijoitustilille että pahan päivän varalle- eli puskuritilille. *Nordnetissä on esimerksiksi *Säästä ja sijoita -kuukausisäästämisen palvelu, jossa pääsee alkuun jo 15 €:n sijoituksella. Aloittaminen on tärkeää ja ja Nordnetissä on näppärä seurata omia rahastoja ja osakkeita. Siellä on myös blogia, rahapodia ja sijoitusvinkkejä.

VERKOSTOMARKKINOINTI

Verkostomarkkinointiyrityksiä on paljon. Ihmiset ovat myös alkaneet ymmärtämään verkostomarkkinoinnin ja pyramidihuijauksen eron. Kyseessä on kaksi täysin eri asiaa, räikeimpänä erona se että pyramidihuijausyritykset ovat yleensä vastikkeettomasti rahaa kerääviä yrityksiä. En nyt pureudu sen enempää tähän asiaan, toiset tykkää verkostomarkkinoinnista ja toiset ei. Aivan kuten toiset tykkää Prismasta tai K-Citymarketista ja toiset ei. Tärkeintä on löytää se oma juttu, jota tekee innolla. Oma innostuminen innostaa myös muita.

Minä innostuin Young Livingin eteerisistä öljyistä. Young Living valikoitui minulle tuotteiden vuoksi; halusin tukea omaa hyvinvointiani ja etsiskelyn myötä löysin nämä laadukkaat eteeriset öljyt. Aloitin öljyillä, mutta pikku hiljaa olen vaihtanut kosmetiikan, ihonhoitotuotteet ja siivoustuotteet YL:n luonnonmukaisiin tuotteisiin. Tämä on siinä(kin) mielessä hyvä brändi, että valikoima on laaja ja jokaiselle löytyy varmasti jotain. Liiketoiminta on lähtenyt rakentumaan, kun olen kirjoitellut öljyistä tänne blogiin ja ihmiset ovat kiinnostuneet sitä kautta. Aloitus on vaivatonta ja halpaa. Jopa ilmaista, mutta jos aikoo lähteä rakentamaan liiketoimintaa niin onnistuminen vaatii kyllä tutustumista tuotteisiin. Edullisin tapa on tilata aloituspaketti, joka on diffuuserin kanssa edullisimmillaan 175,76 € (sis. alv). Verkkokaupan perustaminen on ilmaista ja tuotteita voi myydä myös omassa verkkokaupassa tai esimerksiksi hoitolassa. Kaupan päälle tulee innostava öljyilijäporukka, joilta saa tuotetukea ja inspiraatiota. Osto- tai muita velvoitteita ei ole ja voit käyttää niin paljon tai vähän aikaa tähän kuin itse haluat. Tietoa, koulutusta ja materiaalia on saatavilla paljon. Lisäksi Facebookissa on paljon erilaisia ryhmiä, esim. liiketoimintaan keskittyvä, DIY-ohjeisiin, lemmikkeihin, kosmetiikkaan jne. Sponsori, eli se tyyppi kenen kautta liityit auttaa ja ohjaa. Kannattaa siis ottaa suoraan itsenäiseen jälleenmyyjään eli minuun yhteyttä jos nämä tuotteet kiinnostavat lisätienestimielessä, päätyönä tai pelkästään oman hyvinvoinnin tukena. Eli eikun viestiä tulemaan alla olevan lomakkeen kautta tai täältä yhteystiedot.

VERKKOKAUPPAAN!

OPISKELU

Tärkeä juttu näissä kaikissa ja elämässä ylipäätään on opiskelu, opiskelu, opiskelu. Verkkokursseja on saatavilla joka lähtöön ja verkostoja on helppo löytää kun on aktiivinen. Kannattaa ainakin aloittaa äänikirjojen kuuntelu. Sieltä on saatavilla itsensä kehittämisestä, sijoittamisesta ja monesta muusta kategoriasta kirjallisuutta. Äänikirjoja on kätevä kuunnella esimerkiksi siivotessa tai autolla ajaessa. Hukka-aika hyötykäyttöön!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.