DIY, Eteeriset öljyt, Kauneus ja hyvinvointi

Suihkupommit

Pönttöpömmit olivat hitti, joten päätin seuraavaksi kokeilla suihkupommeja. Suihkupommeilla saa nopeasti ja helposti spa-tunnelmaa suihkuun ja ne ovat myös kiva, itse tehty lahjaidea. Tuoksuilla voi myös helposti luoda tunnelmaa, esimerkiksi virkistävän, rauhoittavan tai rentouttavan elämyksen suihkun yhteydessä. Vieläpä ilman ylimääräisiä kemikaaleja. Tässä helppo suihkupommien ohje:

1 dl Ruokasoodaa

0,5 dl Sitruunahappoa

15 tippaa Eteeristä öljyä

1 rkl Vettä

Minä käytin Young Livingin Stress Away -eteeristä öljysekoitusta, jossa on aivan ihana yhdistelmä mm. vaniljaa ja limeä. Tämä trooppinen tuoksu rentouttaa ja saa mielen hyväksi. Yksi minun suosikkiöljyistä!

Ohje: Sekoita sitruunahappo ja ruokasooda kuppiin, lisää öljytipat, suihkuta vesi suihkepullosta ja sekoita. Pyöritä tiiviiksi palloiksi tai painele massa silikonimuottiin ja anna kuivua yön yli. Tällä määrällä tulee noin 8 kpl suihkupommeja, riippuen tietysti koosta.

Huom! Veden kanssa kannattaa olla tarkka, sillä jos sitä laittaa liikaa, niin pommit eivät lähde kastuessaan suhisemaan ja vapauttamaan tuoksua kunnolla. Suihkupommeissa riittää, että seos on hiukan kosteaa.

Vinkki: Tuunaa tuoksua laittamalla tippa öljyä ennen suihkuun menoa. Laita jotain muuta eteeristä öljyä, kuin mitä pommissa on. Esimerkiksi Stress Awayn kanssa sopii Peppermint, jonka raikaan piparmintun tuoksulla on mieltä nostattava vaikutus.

Alkuperäinen ohje: Young Livingin blogi

Kiinnostaako Young Livingin eteeriset öljyt? Laita viestiä alla olevan lomakkeen kautta tai liity tästä mukaan, niin saat ostettua öljyt edullisemmin! Minun itsenäisen jälleenmyyjän ID: 26020400

    Saatat myös pitää...

    Vastaa

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.