DIY

Neulatyyny kahvikupista

Tee maailman söpöin ja helpoin neulatyyny kahvikupista!

Ostin kirpparilta kahvikupin aluslautasineen. Tässä oli tuo aluslautanen hauskan mallinen ja arvelin että se olisi myös käytännöllinen kun siihen voi laitella neuloja, lankaa ym. eikä ne pyöri pitkin pöytiä. Tai minun tapauksessa lattioita. Tämä oli jonkun käsinmaalaama ja hintaa kokonaiset 2,50 €.

Sitten vaan kunnon liimaa kunnon tujaus pohjaan ja kupin asettelu paikoilleen. Käytin Soudall Fix All kirkasta liimaa.

Avasin vanhan neulatyynyn, jonka sisällä oli vaahtomuovia ja leikkelin suurinpiirtein kupin suun kokoisen palan. Hivenen isompi se pala oli, että pinta vaahtomuovi paikoilleen eikä lähde liikkumaan.

Leikkasin vanhasta, harmaasta lakanasta vaahtomuovin kokoisen, pyöreähkön palasen.

Kuppi oli aika korkea verrattuna vaahtomuoviin, joten leikkelin kupin pohjalle lakanan palasia. Sommittelin vaahtomuovin sopivaan korkeuteen. En halunnut että se tulee kupin reunojen yli tai jää liian matalalle.

Ompelin neulalla ja langalla pyöreään lakananpalaan muutaman piston, että saan vetäistyä lakanan vaahtomuovin ympärille.

Sitten vain tumppasin vaahtomuovin paikoilleen.

Ja lopuksi pujottelin kupin suuaukon kokoisen helminauhan, jonka liimasin ihan tavan liimalla kupin reunaan. Tässä olisi ehkä kuumaliima paras, koska se on pitävää ja läpinäkyvää. Ei sattunut inspiraation iskiessä olemaan liimapyssyä, joten käytin mitä kaapista löysin.

Sitten vaan annoin koko komeuden kuivua yön yli ja valmista on! Tämä on hyvä tapa antaa myös rikkinäisille kupeille uusi elämä. 🙂

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *