Uncategorized

Ruokaboksi

Jyväskylään saapui Ruokaboksi ja pitihän sitä heti testata. Sovin toimituksen haluamalleni viikolle ja se saapui maanantaina. Kuljetuksesta tuli etukäteen tietoa ja tuotteet oli hyvin pakattu sekä tuoreita.

Boksi heti auki ja sisältöä tutkimaan! Otin Original-boksin 1-2 henkilölle ja sen sisältämät liha ja kala oli pakattu kylmäpussiin. Kylmäpussille on varmasti itselläkin käyttöä, joten otin sen talteen. Mukana tuli myös reseptivihko ja Ruokaboksi -kestokassi.

Sisältö oli monipuolinen. Kasvikset ja lihat olivat kotimaisia ja laadukkaita. Kasvikset oli pakattu nerokkaasti biojätepussiin. Kun pussukkaa ei tarvita, sen voi laittaa kuorien ym. bioroskikseksi. Valmistin kolmesta ateriavaihtoehdosta ensin paahdettua kirjolohta tillikuorrutteella ja perunamuusia.

Boksista löytyi myös salaatit. Monipuolinen ja maistuva ateria tuli aika vaivatta, kun ei tarvinnut miettiä raaka-aineita tai ohjeita. Lohi meni kerralla, mutta perunamuusia jäi yli ja siitä voi tehdä vaikka perunavelliä.

Seuraavaksi meni kokeiluun mausteinen possuwokki ja nuudelit. Tässä tuli uusia makuja, kun valmistin siihen myös kastikkeen. Mukana tulleen ohjeen mukaan tietysti. Tätä tuli ihan reilusti ja siitä syö vielä toisenkin kerran. Kokattavaksi jää vielä uunifeta & paahdettuja kasviksia yrttisellä tomaattikastikkeella. Kuulostaa hyvältä!

Kenelle tämä Ruokaboksi sopii? Mielestäni se sopii tyypille, joka

  • Ei keksi mitä kokkaisi
  • Ei halua pyöriä ruokakaupassa
  • On kiireinen
  • Haluaa käyttää aikansa muuhun kuin ruokalistan miettimiseen

Tämä oli kyllä juuri minulle sopiva palvelu! Oli aika huoleton ruokaviikko ja reseptitkin helppoja tehdä arjen kiireen keskellä. Kiinnostaako kokeilla? Nappaa tästä koodi, jolla saat 20 € alennusta ekasta Ruokaboksista: 3T5E

3T5E

www.ruokaboksi.fi

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *