Kauneus ja hyvinvointi

Superfoodeja Lapista

Tutustumispakkaus saatu ilmaiseksi Arctic Warriorsilta.

Roilokkaita superfoodeja Suomen Lapista. Näin Arctic Warriors tuotteitaan mainostaa ja roilokkaita ne tosiaan ovat! Käy katsomassa nettisivuilta, mitä tämä termi tarkoittaa. Jo pelkät sivut ovat mukaansatempaavat, hauskat ja informatiiviset. Arctic Warriors on kehitellyt suomalaisista yrteistä helppokäyttöisiä tuotteita ihan arkikäyttöön. Kannattaa käydä lukemassa syntytarina Arctic Warriorsin sivuilta. Tätä tarinaa lukiessani mietinkin, että miksi rahdata goji-marjoja merten takaa, kun täältä meiltäkin löytyy puhtaita superfoodeja, joihin ei ole lisätty mitään ylimääräistä. Varmasti parempi valinta niin ympäristön kuin yleisen hyvinvoinnin kannalta: nämä tuotteet valmistetaan Suomessa ja raaka-aineet hankitaan lappilaisilta pienviljelijöiltä.

Näytepaketissa oli yrttishotteja kätevissä annospakkauksissa: Sinni ja Mahti. Näitä on kätevä ottaa vaikka vaelluksen lomassa; valmis annospaketti vain taitetaan ja shotti suuhun jos alkaa väsyttämään! Paketissa oli myös Puhti energiageeliä, jossa on hunajaa, nokkosta ja kuusenkerkkää. Tämä oli minun suosikki! Sitten vielä pussi Kerkkä kuusenkerkkälattejauhetta. Voisiko olla enää suomalaisempaa tuotetta? Mukana oli myös reseptivihko, josta löytyi hyviä käyttövinkkjeä tuotteille. Testasin heti aamun buustaamiseksi mansikkasmoothieta ja se oli kyllä hyvää! Raikas ja pehmeä maku, tätä täytyy tehdä uudelleenkin.

Pistin vain kaiken sekaisin!

Reseptivihkosta ja nettisivuilta löytyy hyviä käyttövinkkejä näille kotimaisille superfoodeille. Suosittelen kyllä kokeilemaan, samalla kun saat parempaa purtavaa, niin tuet suomalaista työtä! Tutustumispakkaus, joka minullakin oli testissä, maksaa vain 9 €! Sisältää vielä postituksenkin.

Alennuskoodi: parempaa

Tämän blogin lukijana, saat vielä -10 % alennusta valikoimasta 31.12.2021 saakka. Syötä kassalla koodi parempaa niin saat alen.

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *